Skip to content
Proiectul Rotary Club Iași Curtea Domnească este la cea de-a șaptea ediție, iar în acest an s-a extins, ajungând atât în localitatea Fâstâci, cât și la Cernăuți (Ukraina).  Proiectul a fost lansat și coordonat din anul 2015 de Florin Mindirigiu, membru Rotary Club Iași Curtea Domnească, fiind preluat și dezvoltat anual cu sprijinul membrilor clubului, a donatorilor și a altor parteneri. Valoarea cumulată a donațiilor în cei 7 ani de proiect a depășit suma de 30.000 de euro, banii provenind exclusiv din fonduri private.

Peste 500 de copiii din mai multe localități din județul Vaslui și din Ucraina vor întâmpina în acest an sărbătorile cu mai multă bucurie. Demarat în anul 2015, proiectul „Brăduțul de Crăciun” al Rotary Club Iași Curtea Domnească a fost extins în acest an și către copiii din Cernăuți.

Ne propunem in acest an sa pregătim peste 400 de cutii cu cadouri pe care le vom oferi familiilor din Fâstâci și din Cernăuți. Ca în fiecare an vom pregăti și un pachet cu cărți pentru biblioteca școlii din Fâstâci. 

Poți să te alături și tu acestor proiecte facând o donație în bani – folosind butonul de mai jos sau în produse (carți, calculatoare și alte echipamente tehnice). 

Pachetele pentru Brăduțul de Crăciun vor fi pregătite pe data de 8 decembrie, până atunci dacă doriți să oferiți un cadou va rugăm sa ne contactați pentru a afla unde îl puteti aduce. 

Se pot face donații și în bani, în valoare de 250 lei – reprezentând costul produselor dintr-o cutie, atât prin OP în contul Asociației pe care îl regasiți mai jos, fie cu cardul pe această pagină.

Dorim să mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor acestui proiect care au donat și care vor aduce bucurie în familiile din Fâstâci.