Skip to content

Proiecte

Fiecare dintre proiectele clubului Rotary Iași Curtea Domnească sunt construite după motto-ul „A servi mai presus de sine însuși”, exemplificând spiritul umanitar al 1,2 milioane de rotarieni din întreaga lume. Eforturile noastre ne sunt îndreptate spre următoarele domenii de interes: pacea și prevenirea conflictelor, prevenirea bolilor și tratarea lor, apa și sănătatea, sănătatea maternală și a nou-născuților, educația și alfabetizarea precum și dezvoltarea economică și comunitară.

Bradutul de Craciun

Va invitam sa va implicati si in acest an in proiectul “Bradutul de Craciun”. In cadrul proiectului ne propunem sa realizam 200 de cutii cadou pentru copiii din satul Fastaci si sa ajutam familiii aflate in dificultati majore.

Conferinta online - Strangere de fonduri Rotary Bursele Academica

Cum va arăta viața după pandemie? Chiar dacă nu am rezolvat încă toate problemele prezentului, este important să ne uităm la cum va arăta viitorul după criza COVID-19, care a supus lumea întreagă la provocări inimaginabile.

"END Covid-19 NOW" - Strangere de fonduri

În aceste vremuri complicate, toată atenția noastră se îndreaptă către medici. Deveniți, fără voia lor, eroi. Copleșiți de o pandemie căreia nu mai știu cum să îi facă față.

Donațiile se pot face prin plata directă cu cardul